Rosi Cristóbal Victorero

Restaurante El Planeta

Bacaláu con crema de piñones

ELLABORACIÓN

Precalienta’l fornu a 200 ºC.
Seca bien los llombos de bacaláu, enfaríñalos y dempués fríilos n’aceite abundante, hasta que queden doraos.
Echa la metá del miel na fonte pal fornu y pon encima los llombos. Dempués, rocíalos cola nata y espardi los piñones y el restu’l miel.
Déxalo nel fornu 10 minutos aproximadamente y bati dempués la salsa pa qu’acabe d’amesturar bien.
Namás queda emplatar como más te preste y ¡qu’aproveche!

INGREDIENTES

– 4 llombos de bacaláu
– 60 gr de miel
– 40 gr de piñones
– 150 ml de nata llíquido
– Fariña
– Sal
– Aceite d’oliva

SOSCRÍBETE AL NUESTRU NEWSLETTER

INFORMACIÓN SOBRE PROTEICIÓN DE DATOS

Acordies colo dimpuesto nos artículos 8.1 y 11 de la Llei Orgánica 3/2018, de 5 d’avientu, de Proteición de Datos personales y garantía de los derechos dixitales ( dende agora LLOPD) y los artículos 6 c) y 13 del Reglamentu européu 2016/679 de 27 d’abril pa la proteición de les persones físiques no que cinca al tratamientu de los datos personales y a la llibre circulación d’estos datos (dende agora RXPD), informamos que los sos datos personales vas ser utilizaos por Divertia Gijón S.A. namás cola finalidá exclusiva GIJÓN SE QUEDA EN CASA.

Pela so parte, Divertia gijón S.A. comprométese a : non usar los sos datos personales pa finalidaes distintes a les afitaes nel párrafu anterior; protexer, preservar y salvaguardar la confidencialidá, integridá y disponibilidá de los sos datos coles midíes téuniques, humanes y organizatives que precisen; consevar los sos datos personales namás el tiempu imprescindible qu’estableza la Llei; proceder a eliminalos, borralos o destruyilos en pasando’l tiempu de custodia llegal; y facilitar l’exerciciu de los sos derechos d’información, accesu, igua, supresión/olvidu, oposición, al traviés del Responsable de Proteición de Datos per aciu del corréu electrónicu, a: Divertia Gijón S.A., Cabrales 82, 33201 Gijón/Xixón, email: empresas@gijon.info